Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappel-koolschotel uit dewok

Aantal personen: 4

Ingrediënten

5 eetlepels olie
200 gr knolselderij in dunne reepjes
600 gr voorgekookte krieltjes
500 gr fijngesneden rode kool
zout, versgemalen peper
2 eetlepels citroensap
1 grote appel in stukjes
100 gr walnoten in stukjes
200 gr verkruimelde feta

Bereiden

Verhit de olie en roerbak de knolselderij op hoog vuur 3-4 minuten.
Bak de krieltjes in delen 3-5 minuten mee.
Schep de knolselderij en de krieltjes uit de pan en houd ze warm.
Roerbak de rode kool in 2 gedeelten in het achtergebleven braadvet.
Voeg de krieltjes en de knolselderij weer toe.
Voeg zout en peper naar smaak toe en roerbak alles nog 3 minuten.
Voeg dan het citroensap, de appel en 50 gr noten toe en bak ze 1/2 minuut
mee.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de rest van de noten en
de feta.
Lekker met een pittige raita-saus.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Duitseaardappelsalade
Aardappel-uienschotel
Kruidige aardappelen augratin
Bonteaardappelsalade
Aardappelgratin 2
Beierseaardappelknödel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes