Gestoofd lamsvlees met tomaat

Gestoofd lamsvlees met tomaat

Gestoofd lamsvlees met tomaat

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 g lamsbout (zonder been)
100 g boter
450 g ontvelde tomaten
1 el tomatenpuree
2 gesnipperde uien
1 knoflookteentje
1 mp tijm
1 laurierblaadje
rozemarijn
2,5 dl runderbouillon
p&z

Bereiden


  • Verhit de boter en bak de blokjes vlees rondom bruin.

  • Haal het vlees uit de pan en fruit ui en knoflook aan.

  • Voeg tomatenpuree toe en fruit dit even mee.

  • Voeg de tomaten, de bouillon en de kruiden toe.

  • Doe het vlees hierbij en laat het 1 uur gaarstoven.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken