Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Taco‘s gevuld met pikante kip

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 ui
1 rode paprika
400 gr kipfilet
2 eetlepels Mexicaanse kruidenmix of tacokruiden
2 eetlepels zonnebloemolie
1 teentje knoflook
1 blikje maïs (150 gr)
1 potje Mexicaanse salsa mild (Calvé, 300 ml)
8 tacoschelpen
1/2 krop ijsbergsla
100 gr versgeraspte oude kaas

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.
Pel en snipper de ui.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de uisnippers en de stukjes paprika
2 minuten.
Schep de kipreepjes erdoor en bak deze in 4 minuten rondom bruin.
Voeg de uitgelekte maïs en de salsa toe en warm het geheel nog
± 5 minuten zachtjes door.
Verwarm de tacoschelpen ± 5 minuten in de oven.
Snijd de sla in dunne reepjes en verdeel die over 4 borden.
Schep het kipmengsel in de warme taco‘s en leg ze op ee sla.
Strooi de kaas erover.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Duivelse kippenbouten
Pikant gebakken kip in slablaadjes
Kipfilet met champignonsaus
Kipfiletspiesjes met bosui
Mie met kip en garnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes