Snijd de bospeen in plakjes en de aardappelen in blokjes.
Verwijder de harde draden van de bleekselderij en schaaf de stengels
dun.
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in
blokjes.
Snijd het vruchtvlees van de paprika in stukjes.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd, de bieslook en peper
en zout naar smaak.
Blancheer de bospeen 5 minuten in kokend water met wat zout en spoel de
groente onder koud stromend water af.
Kook de aardappelblokjes in ± 5 minuten gaar.
Schep alle groenten door elkaar.
Vouw de warme tortilla‘s tot zakjes en vouw de onderste puntjes om.
Vul de zakjes met de salade en lepel de dressing erover.
Serveer de wraps bij de kip.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |