Roergebakken spitskool met kip

Roergebakken spitskool met kip

Roergebakken spitskool met kip

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr reepjes kipfilet
snufje foelie
zout
1 ui
250 gr spitskool
250 gr bospeen
1 dl kippenbouillon
3 eetl fijngesneden peterselie

Bereiden

Bestrooi 300 gr reepjes kipfilet met zout, peper en een snufje gemalen foelie. Bak de kip in 2 min goudbruin in 2 el olie. Voeg een in ringen gesneden ui toe en bak dit circa 2 min mee. Voeg daarna 250 gr spitskool in reepjes en 250 gr bospeen in reepjes toe en bak alles circa 3 min. Schenk er circa 1 dl kippenbouillon bij en verwarm het gerecht 2-3 min tot de groenten beetgaar zijn.
Breng op smaak met zout, peper en 3 el fijngesneden peterselie. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken