Gevulde kipfilets

Gevulde kipfilets

Gevulde kipfilets

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 kleine kipfilets
zout en peper
2 teentjes fijngesneden knofllook
6-8 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, koriander)
150 -200 gr verse geitenkaas of roomkaas
1-2 plakken rauwe ham
2-3 el olijfolie
1 dl kippenbouillon
1 dl slagroom
1tl grove mosterd

Bereiden

Snijd 4 kleine kipfilets in de lengte in, klap ze open en bestrooi ze met zout en peper.
Meng 2 teentjes fijngesneden knofllook met 6-8 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, koriander) en 150-200 gr verse geitenkaas of roomkaas en strijk dit mengsel over de filets. Rol de kipfilets met vulling op als een rollade. Rol daarna om elk rolletje 1of 2 plakken rauwe ham en bak ze in 15-20 min krokant en gaar in 2-3 el olijfolie.
Neem de rolletjes uit de pan en houd ze warm. Roer de aanbaksels in de pan los met 1 dl kippenbouillon en 1 dl slagroom en laat de saus even inkoken.Roer er dan 1 tl grove mosterd erdoor. Serveer de saus bij de kiprolletjes. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken