Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Chevapcici

Aantal personen: 8
Bereidingstijd: 30 minuten + 1 uur koelen

Ingrediënten

250 gr rundergehakt*
250 gr varkensgehakt
250 gr kalfsgehakt
½ ui, geraspt
1 teen knoflook, geperst
2 eetl. dille, fijngesneden
1 eetl peterselie, fijngesneden
1½ theel. gemalen koriander ( ketoembar)
½ theel gemalen komijn ( djinten)
1 theel. paprikapoeder
1 theel. zout
½ theel. vers gemalen peper
1 theel. bakpoeder
3 eetl runderbouillon
25 gr vers broodkruim
1 ei, losgeklopt
* Ik heb alleen rundergehakt gebruikt.

Bereiden

Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng ze goed door met uw handen.

Maak uw handen nat met koud water en verdeel het vlees in 16 porties.
Rol elk portie tot een worstje van ongeveer 12 cm.
Leg de worstjes op een bord en zet deze afgedekt 1 uur in de koelkast.

Verwarm de grill ( of antiaanbakpan zonder toevoeging)
Grill of bak de worstjes in 6-8 minuten, draai ze regelmatig.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Knapperige rucolastamppot met pancetta
Aardappel-ovenschotel met broccoli en boursin
Kleurrijk met wortelen (stamppot)
Flensjes met spinazie en zalm
Zuurkoolschotel met bladerdeegdeksel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes