Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pinda Bravoe (pindasoep)

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 90 minuten.

Ingrediënten

250 gram Faja Lobi Pindakaas
150 gram Masterbeef
1 1/2 liter water
1 tak selderij
100 gram ham
5 pimentkorrels
1 laurierblad
500 gram kippenbouten
1 eetlepel margarine
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Bereiden

Kook de Mastrebeef 10-15 minuten om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Ham wassen, ontzouten en in blokjes snijden.
Margarine verhitten en de Masterbeef, de ham en de gehakte kippenbouten hierin gedurende 10 minuten bakken. Breng het water aan de kook, voeg hierna de gebakken
Masterbeef, ham en kippenbouten hieraan toe, alsmede 3 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de pimentkorrels, het laurierblad en de selderij; kook het geheel 45 minuten tot een goed bouillon. Schep hierna een deel van de bouillon, los de pindakaas daarin goed op en voeg het aan de soep toe, de soep nog 15 minuten op matig vuur door laten koken.
Serveertip: Serveren met borrelworstjes.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaghetti Omoe Snesie (Surinaams-Chinese spaghetti)
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Dawet (tropische verrassing)
Moksie Foroe (gemengde kippenborstfilet)
Bakkeljauw Salade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes