De eieren in 3 eetlepels olie enkele minuten roerbakken en daarna
afscheppen. 9 eetlepels olie verhitten, garnalen toevoegen en enkele
minuten bakken tot het gaar is; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng
(roerbakmix), 2 mespuntjes trassie, selderij, prei, doperwten, peper en
het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte rijst toevoegen en het
geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste
minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Eventueel zout naar smaak
toevoegen.
Serveertip: Serveren met Ei û Sliertjes, gebakken banaan, kouseband,
tomaat en komkommer. Variatietip: Gebruik als bijgerecht
Zuurgoed.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |