Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Anijsmelk

Ingrediënten

1 liter melk
45 gr suiker
25 gr anijszaad
10 gr maïzena
suiker

Bereiden

Bind het anijszaad in een doekje.
Houd een klein beetje melk achter.
Breng de rest aan de kook, hang het doekje met het anijszaad erin en
laat
het bundeltje een half uur in de hete melk trekken.
Vermeng de maïzena en de suiker met de achtergehouden melk.
Haal het bundeltje anijszaad uit de melk, breng de melk weer aan de
kook
en bind haar met de aangemaakte maïzena en suiker.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gevulde speculaas 2
Banketletter
Taaitaai 2
Amandelspijs 3
Dikke speculaasbrokken

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes