Oven voorverwarmen op 200 graden.
In pan doen: water, boter en een snufje zout.
Boter laten smelten en aan de kook brengen.
Bloem zeven en erdoor roeren, blijven roeren tot deegbal van de pan loslaat.
Pan van vuur nemen.
Deeg ongeveer 3 minuten laten afkoelen tot lauw warm.
Met mixer een voor een de eieren erdoor kloppen.
Blijven kloppen tot het ei helemaal door het deeg is opgenomen en het deeg glanst.
Met behulp van twee lepeltjes 16 bergje op bakplaat scheppen, ongeveer 3 cm van elkaar.
In het midden van de oven de soesjes in ongeveer 25 minuten gaar en lichtbruin bakken.
Soesjes op rooster laten afkoelen.
In plastik zak tot gebruik bewaren.
Soesjes vullen met roomijs.
Chocolade smelten en erover heen schenken.
Garneren met geklopte slagroom
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |