Knoflook gevogelte room (saus)

Knoflook gevogelte room (saus)

Knoflook gevogelte room (saus)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 g gesnipperd sjalot
10 g zout
2 dl witte wijn
3 ltr fond de volaille (gevogelte bouillon)
1 1/2 ltr room
100 g crème fraîche
40 g knoflookpuree

Bereiden


  1. Sjalotten met zout aanzweten in een beetje olie.
  2. Afblussen met witte wijn en inkoken tot stroop.
  3. fond de volaille en room toevoegen.
  4. In laten koken en op het laatste de crème fraîche toevoegen.
  5. De saus inkoken tot 1,4 ltr dan in de blender samen met de knoflookpuree tot deze mooi glad is en passeren.
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Wellicht zijn deze recepten ook wat voor jou:

Guajillo Sauce
Ananas salsa
Aïoli
Tjap Tjoy, makkelijk
Aïoli schotel
KokenKoken