Roergebakkenbloemkool

Roergebakkenbloemkool

Roergebakkenbloemkool

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gr bloemkool in roosjes
3 eetlepels pindaolie
1 fijngehakt bosuitje
1/8 liter kippenbouillon, vermengd met 1 theelepel maïzena

Bereiden

Blancheer de bloemkoolroosjes 2 minuten in licht gezouten kokend water en
laat ze goed uitlekken.
Verhit de olie en fruit de bosui licht.
Voeg de bloemkool toe en roerbak nog 4 minuten.
Voeg het bouillon-maïzenamengsel toe en laat alles onder voortdurend
roeren nog 2 minuten koken.
Serveer direct.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus