Aantal personen:
Bereidingstijd:
1/8 komkommer
4 el Thaise vissaus
2 el limoensap
½ el witte basterdsuiker
3 fijngehakte takjes koriander
½ fijngehakte rode peper (evt zonder zaadjes)
2 el fijngehakte pinda‘s
Snijd 1/8 komkommer overlangs door en verwijder de zaadjes. Snijd de helften overlangs in dunne repen en de repen in dunne plakjes. Roer een sausje van 4 el Thaise vissaus, 2 el limoensap, ½ el witte basterdsuiker, 3 fijngehakte takjes koriander,½ fijngehakte rode peper (evt. zonder zaadjes), 2 el fijngehakte pinda‘s en de komkommer. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |