Aantal personen: 4
1 blik rode zalm (400 gr)
1 kropje sla
2 hardgekookte eieren
1 middelgrote fijngehakte ui
2 eetlepels fijngehakte augurk
1 citroen
2 eetlepels fijngehakte peterselie
3 stengels bleekselderij
6 eetlepels zure room
6 eetlepels mayonaise
1 eetlepel Worcestershiresaus
Laat de zalm uitlekken; verwijder ongerechtigheden als graat en
velletjes.
Snijd de eieren in partjes.
Was de sla en snijd de bleekselderij in stukjes van ± 1 cm.
Meng de zure room, mayonaise ,het sap van de citroen, peper, peterselie,
gehakte ui, augurk en de Worcestershiresaus.
Bedek een schaal met slablaadjes en leg hierop de stukken uitgelekte zalm,
stukjes bleekselderij en de partjes ei.
Schep hierover de saus en garneer met partjes tomaat, zilveruitjes,
schijfjes citroen en toefjes peterselie.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |