Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Noordzeesalade

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg kabeljauwfilets
court-bouillon
250 gr geraspte wortelen en knolselderij
1 bosje peterselie
1 ui
komkommers op azijn
mayonaise
1 eetlepel mosterd

Bereiden

Pocheer de kabeljauwfilets 10 minuten in de court-bouillon en laat ze in
het kookvocht afkoelen (bereid dit liefst een dag van tevoren).
Verdeel de gekookte vis in kleine stukken en vermeng die met de geraspte
wortel, knolselderij, ui, komkommer en de peterselie.
Voeg naar smaak mayonaise en mosterd toe.

Deze ‘zomerse‘ salade kunt u serveren als hoofdgerecht met gebakken,
nieuwe aardappelen, salade en andere rauwkost, of gebruiken als beleg op
een boterham of toast.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade met pruimen en oude kaas
Komkommer salade met een Japans tintje
Salade van gerookte vis
Waterkerssalade
Tomaat met eiersalade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes