Aantal personen: 4
1 stevige rijpe mango
1/4 komkommer
1 rood pepertje
1 gepeld teentje knoflook
sap van 1 limoen
2 1/2 theelepel nam pla (Thaise vissaus)
1 bosuitje in ringetjes
1/2 eetlepel fijngehakt korianderblad
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in partjes.
Snijd ook de komkommer in plakjes.
Snijd het pepertje, zonder zaadjes, in ringetjes.
Pers de knoflook boven het limoensap uit en roer er met de nam pla een
sausje van.
Schep de mango met de komkommer, peper, bosui en het sausje door
elkaar.
Garneer met de koriander.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |