Ballymaloe krabkroketten

Ballymaloe krabkroketten

Ballymaloe krabkroketten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1,5 kg krabvlees (wit en bruin)
6 el Franse mosterd
4 el homemade ballymaloe relish
3 el witte wijnazijn
3 dl bechamel saus
500 g broodkruimels
6 el roomboter
peper en zout

Bereiden


  1. Maak van alle ingrediënten een salpicon en vorm ze.
  2. Het broodkruim dient om de stevigheid te bepalen.
  3. Paneer de kroketten à l’anglaise en frituur ze af op 180° C.
  4. Serveer er een knoflook mayonaise bij en een koriander salsa.

Recept meegenomen door een winnaar van de Young Ribbens Award die er stage heeft gelopen.
www.ballymaloe.ie Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken