Breng de bouillon aan de kook en voeg de paprika toe. Kook de paprikastukjes 3 min mee. Neem ze met een schuimspaan uit de bouillon.
Smelt de boter in een pan met dikke bodem. Fruit de sjalot 3 min op een laag vuur.
Voeg de bloem toe en roer alles goed door. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en roer telkens tot een gebonden mengsel.
Laat de ragout, op een laag vuur ±20 min zachtjes koken. Roer regelmatig.
Voeg de paprika, de doperwtjes en de bosuitjes toe en breng alles al roerende aan de kook. Voeg de zalmsnippers en peper en zout naar smaak toe.
Garneer met de peterselie.
Verwarm de pasteibakjes in een voorverwarmde oven (200graden).
Serveer de ragout met de pasteibakjes.
Bereidingstijd: ± 30 minuten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |