Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visbouillon

Aantal personen: 4

Ingrediënten

9 dl water
9 dl droge witte wijn
3 eetlepels witte wijnazijn
2 wortels in plakjes
1 fijngehakte ui
1 prei in ringen
3 gesneden stengels bleekselderij
1 teentje knoflook
2 laurierbladeren
2 takjes verse peterselie
2 takjes verse tijm
6 witte peperkorrels
1 theelepel zout
900 gr visafval (koppen, graten en afsnijdsels)

Bereiden

Breng alle ingrediënten in een pan langzaam aan de kook
en laat de bouillon met het deksel op de pan ± 30
minuten zachtjes trekken.
Zeef de bouillon, doe hem terug in de pan en laat hem in
± 10 minuten op hoog vuur tot de helft inkoken.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Bretonse mosselen met knoflook en spek
Gebakken visballetjes
Pittige mosselen
Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)
Ikan pangang(geroosterde makreel)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes