snijd de ui fijn en fruit hem in enkele eetlepels olijfolie
even aan.
Pers het teentje knoflook erbij en voeg er, als de ui glazig
begint te zien, de scampi aan toe.
Roer goed om tot de scampi een rozige kleur krijgen.
Voeg dan de fijngesnipperde champignons toe, doe er de
eetlepel bloem bij en roer nog eens om.
Voeg nu geleidelijk de witte wijn aan het gerecht toe en blijf
roeren tot het geheel wat dikker begint te worden.
Voeg, als de wijn goed heet is, de tomaatblokjes toe en kruid
naar smaak met cayennepeper en Provençaalse
kruiden.
Breng het gerecht tegen de kook aan en doe er een flinke
scheut room bij.
Serveer met in de oven warm gemaakte ciabatta.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |