Boerenkool met pasta, roquefort en truffel

Boerenkool met pasta, roquefort en truffel

Boerenkool met pasta, roquefort en truffel

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

750 g grof gesneden boerenkool
50 g boter
2 knoflooktenen
1 dl slagroom
450 g dunne pasta
2 el truffelolie
2 el olijfolie
75 g Roquefort
geschaafde truffel
pepermolen (zwart)

Bereiden


  1. Stoom de boerenkool 10 minuten.
  2. Voeg peper toe.
  3. Laat de boter uitbruisen.
  4. Voeg de knoflook toe.
  5. Voeg boerenkool en room toe.
  6. 10 minuten laten garen.
  7. Pasta al dente koken.
  8. Alles mengen.
  9. Kaas en truffelolie toevoegen.

Recept van Alma Huisken Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken