Thais gehakt (of tofu) met ramboetans (4 personen)

Thais gehakt (of tofu) met ramboetans (4 personen)

Thais gehakt (of tofu) met ramboetans (4 personen)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 grofgehakte knoflooktenen
1 el vers gehakte gemberwortel
2 el vers korianderblad
250 g varkensgehakt (of tofu)
4 el pindakaas met stukjes
2 el zoute sojasaus
1-2 el gula djawa (palmsuiker)
1 fijngehakte rawit (heet, rood pepertje)
350 g gepelde ontpitte ramboetans
olie

Bereiden


  1. Fruit de knoflook en de gember ca. 2 minuten.
  2. Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de ramboetans toe en bak onder voortdurend omscheppen ca. 2 minuten op hoog vuur tot een vrij droog mengsel.
  3. Voeg de ramboetans toe en verhit ze 2 minuten mee.
  4. Serveer met rijst.

Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken