Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Hazelnoot truffels

Aantal personen: 0
Bereidingstijd: 2 uur

Ingrediënten

100 gr hazelnootpasta
100 gr pure chocolade
20 gr hazelnoten, fijngehakt
cacaopoeder

Bereiden

Smelt de chocolade au bain Marie.
Meng de hazelnootpasta en de hazelnoten er door heen.

Neem een bakje dat ongeveer 1 cm hoog is, bekleed dit met bakpapier.
Schep hier de hazelnoot-chocolade pasta in en strijk aan de bovenkant glad.
Laat het geheel in ongeveer 2 uur opstijven de koelkast.

Trek het bakpapier met de pasta uit het bakje en snij er blokjes van.
Rol deze blokjes met de hand tot truffels.
Rol de truffels door de cacaopoeder

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roti met linzen
Appelkruimeltaart met bosvruchten (warm)
Speculaasjes
Chocolade cakejes
Moskovisch gebak, voor taarten

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes