Aantal personen: 4
2 eetlep. Knoflookolie
6 Sjalotten
1 Teentje Knoflook
32 gr. Verse Gember
3½ eetlep. Citroensap
1¼ dl. Visbouillon
1,3 ltr. Kokosmelk
1 Citroengrasstengel
8 Gekneusde Korianderkorrels
1½ Gekneusde Lombok
40 gr. Santen (Kokoscrème)
1 ltr. Kippenbouillon
Peper
Zout
1.De sjalotten fijn snipperen en samen met de knoflook in de knoflookolie aanfruiten.
2.De vers geraspte gember toevoegen.
3.Citroensap erbij doen en even laten inkoken.
4.De visbouillon toevoegen.
5.Overige ingrediënten toevoegen en gedurende minimaal 1 uur laten trekken.
6.Op smaak brengen met peper en zout.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |