Roerbakgerecht met biefstuk, venkel en tomaat

Roerbakgerecht met biefstuk, venkel en tomaat

Roerbakgerecht met biefstuk, venkel en tomaat

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 el olijfolie
350 gr biefstuk, in reepjes
2 sjalotjes,fijngesneden
2 venkelknollen, in dunne reepjes
1-2 tl fijngesneden oregano
250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
zout,peper
2 el geschaafde amandelen

Bereiden

Verhit de olie en bak hierin de biefstuk in circa 2 minuten rondom bruin op hoog vuur. Schep het vlees uit de pan en bak de sjalot en venkel met de fijngesneden oregano 5-10 minuten in het achtergebleven braadvet.
Voeg de tomaten toe en bak deze circa 4 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi het met de amandelen. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken