Gevulde ossenhaas

Gevulde ossenhaas

Gevulde ossenhaas

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

600 g ossenhaas
1 sjalot
2 el tuinkruiden
1 el grove mosterd
1 dl Madeira
1,5 dl kalfsfonds
20 g boter
1 el olie
p&z

Bereiden


  • De ossehaas in de lengte open snijden.

  • Het sjalotje hakken en mengen met de tuinkruiden en de mosterd.

  • Het vlees met het kruidenmengsel vullen, daarna opbinden en bestrooien met vers gemalen peper.

  • De Madeira met de kalfsfond 5 minuten door laten koken en de saus vervolgens monteren met de boter en op smaak brengen met zout en peper.

  • De olie verhitten in de braadslee en het vlees hierin rondom dicht schroeien en verder in een op 250 graden voorverwarmde oven 5 minuten laten braden.

  • Het vlees in plakken snijden en samen met de saus over 4 borden verdelen.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken