Bak 3 fijngesneden sjalotjes 5 min in 30 gr boter. Roer er 1-1½ el bloem door en schenk er dan al roerende 1 dl visbouillon en 2 dl crème fraîche bij. Verwarm de saus 5 min. Roer er dan 100 gr geraspte belegen boerenkaas, 4 el fijngesneden kruiden (peterselie, dille) en wat zout en peper door. Verdeel deze vulling samen met 400 gr gekookte garnalen over 8 kruidenpannenkoekjes.
Rol de pannenkoekjes op en leg ze in een ovenschaal. Strooi er 50 gr geraspte belegen kaas over en gratineer ze circa 15 min een voorverwarmde oven (200 graden)
Kruidenpannenkoekjes
Voor 8 stuks:
Klop 2 eieren los met een snufje zout. Voeg 80 gr bloem, 1 tl mosterd en 1,6 dl melk toe en roer 3 el fijngesneden kruiden (bieslook, peterselie, dille) door. Bak in een koekenpan van circa 12 cm doorsnede steeds in een beetje boter 8 dunne pannenkoekjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |