Leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een cirkel van circa 36 cm doorsnee. Leg de deegcirkel in een lage ingevette taartvorm van circa 22 cm doorsnee, bekleed de bodem met bakpapier en vul hem met een steunvulling (oude peulvruchten of speciale blindbakkorrels). Bak de bodem 10 min voor in een hete oven van 180 graden. Verwijder dan de steunvulling en het bakpapier en zet de bodem nog 5 min terug in de oven. Klop voor de vulling de eieren los met de suiker, honing en boter. Roer 150 gr pijnboompitten door de vulling en schep dit mengsel op de taartbodem. Bak de taart circa 10 min in de oven op 170 graden, strooi dan de rest van de pijnboompitten erover (150 gr) en bak de taart nog 15-20 min tot het deeg gaar en lichtbruin is. Laat de taart afkoelen en serveer er crème fraîche bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |