Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tortelloni primavera met Old Amsterdam (4 pers.)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

300 g tortelloni bicolore
200 g sugarsnaps
100 g groene puntasperges
1 rode paprika
150 g doperwten
2,5 dl slagroom
150 g Old Amsterdam
peper
geraspte Old Amsterdam

Bereiden


  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Maak de sugarsnaps en de puntasperges schoon.
  3. Snij de paprika in brunoise.
  4. Verwarm de room en voeg de sugarsnaps, puntasperges, paprika en doperwten toe.
  5. Laat dit zachtjes 4 minuten koken.
  6. Snij de kaas in brunoise en schep ze erdoor.
  7. Maak het op smaak.
  8. Nappeer de saus over de tortelloni en strooi er geraspte kaas over.
  9. Eventueel de schotel gratineren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade van kastanjechampignons, noten en geitenkaas
Gemarineerde asperges met nieuwe aardappel en groene kruiden
Gevulde quornfilets met portsaus
Rijstnoedels met sperziebonen en pindas
Oosterse omelet

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes